Formakuten

Har du färdigställt en broschyr/katalog, ett bokomslag eller en ny tidning och vill kontrollera så att den visuella formen funkar?

Dåligt utformade produkter kan komma att kosta dig och ditt företag, både i form av bad-will men även ren försäljning, så den här tjänsten är en bra försäkring mot missöden i den visuella kommunikationen. Och ofta krävs det nya ögon för att hitta dolda fel.

Våra stilsäkra medarbetare, alla med lång branscherfarenhet och ett öga för detaljer, kollar snabbt igenom den grafiska formen på din produkt och återkopplar med en rapport som pekar på eventuella brister, framförallt med fokus på sälj- och läsbarhet.

Vi erbjuder två olika upplägg:

Formakuten: 599 kr + moms

Grundlig genomgång av produkten och rapport i PDF-format som mejlas tillbaka till dig inom 3 arbetsdagar. (750 kr inkl moms)

Expressakuten: 296 kr + moms

Snabbgenomgång av din produkt och mejl tillbaka med besked om de mest uppenbara bristerna, inom en arbetsdag. (370 kr inkl moms)

Det enda vi behöver för att kunna hjälpa dig är att få tillgång till materialet i digital form, helst som en PDF. Det spelar ingen roll var i produktionsprocessen du befinner dig. En tidig kontroll sparar en massa onödigt arbete, så varför inte låta oss titta på det så snart grundskissen är klar.

Kontakta oss alltid innan du skickar underlag. Du kan även skicka över högupplösta filer för kontroll av den tekniska riktigheten (preflight), så att filerna blir såsom du förväntar dig.

Kontakta oss för beställning på tel 042-400 83 00 eller order@formakuten.se